Fa'agasologa o le gaosiga o laugutu

1. Fa'atauga o mea mata'utia
O le gaosiga o le lipstick e manaʻomia ai le tele o mea mataʻutia, e pei o le gaʻo, suauu, paʻu lanu ma le manogi. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatauina o mea lagolago e pei o pusa faʻapipiʻi ma lipstick tubes.

2. Fa'asologa o fua
E tusa ai ma manaʻoga o gaosiga ma manaʻoga maketi, o mea mataʻutia eseese o loʻo faʻapipiʻiina i ni fua faʻatatau lipstick i se vaega patino. O fua fa'atatau 'ese'ese e mafai ona maua mai ai lipsticks ma lanu 'ese'ese, fe'ai ma a'afiaga fa'asusu.

3. Sauniuniga faafefiloi
O mea mata eseese o loʻo i totonu o le fua faʻatatau e faʻafefiloi ma saunia i se vevela faʻapitoa. O gaioiga faʻapitoa e aofia ai le faʻamafanafanaina, faʻafefiloi, faʻavevesi ma isi laasaga. O le lelei o le faʻafefiloi o sauniuniga e aʻafia saʻo ai le faʻaogaina o le aʻafiaga ma le lelei o le lipstick.

lipstick matte

4. Sausau fa'alelei
O le vai lipstick fefiloi o loʻo faʻafefe i totonu o le lipstick tube e ala i se pusi maualuga, ma o se lipstick malo e fausia e ala i le faʻamago masani mo se taimi patino. I le taimi lava e tasi, o mea taua e pei o le vevela ma le susū e manaʻomia ona pulea i le taimi o le faʻaogaina o le faʻafefe.

5. Vali tao tao
O le taoina o le vali o le fa'agasologa lea o le su'iina ma le fofoina o le tino paipa o le lipstick na fa'asalaina i le vevela maualuga. O lenei faiga e mafai ona sili atu le matagofie o le lipstick ma faʻaleleia le tumau o le lipstick.

6. Su'esu'ega Tulaga
Mo vaega ta'itasi o lipstick gaosia, e mana'omia le su'esu'eina lelei. O totonu ole su'esu'ega e aofia ai fa'ailoga e pei ole lanu, lanu, ma le tofo. Na'o lipsticks e pasia le asiasiga e mafai ona afifi ma fa'atau.

7. afifiina ma Fa'atau
O lipsticks na gaosia e ala i le faagasologa o loʻo i luga e manaʻomia ona afifi ma faʻatau atu. O le afifiina e manaʻomia le faʻamautinoaina o foliga vaaia ma le lelei o le lipstick, ma e manaʻomia e le au faʻatau ona filifili auala talafeagai ma metotia ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona vaʻai ma faʻatau a latou oloa lipstick e sili ona fiafia i ai.

I se faapuupuuga, o le faia o se lipstick e manaʻomia ai le tele o fesoʻotaʻiga e faʻafesoʻotaʻi faʻaletino, ma o soʻotaga taʻitasi e iai se seti o faʻagasologa faʻasolosolo. O lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai le gaosiga o le lipstick i auiliiliga, ma ou te talitonu o loʻo i ai i le aufaitau se malamalama loloto atu i le gaosiga o le lipstick.


Taimi meli: Iul-20-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: