O le a le eseesega i le va o le faʻaogaina o se ufimata mata ma le le faʻaogaina o se ufimata mata?

1. Eseesega i foliga. Le eseesega sili ona manino i le va o tagata e ofuinaufimata matamo se taimi umi ma i latou e le faia ni matapulepule o le eseesega lea i foliga. O le tele o teine ​​e masani pe leaga o latou tino a'o le'i fa'aogaina matapulepule. Peitaʻi, a maeʻa se vaitaimi o le tausiga o matapulepule, o le a matua susulu o latou foliga ma o le a toe faʻafouina. E mafua ona o le ufimata mata o loʻo i ai le tele o meaʻai ma mea faʻaosofia. O le fa'aaogaina masani o le toto o le a suia ai galuega a le tino o tagata, ma maua ai se vaaiga fou mai totonu. O se tasi lea o mafuaaga e foliga lelei ai pea nisi o tagata ta‘uta‘ua e ui lava e lē o ni foliga.

2. Susū pa'u I lenei itu, o teine ​​e masani ona fai mea teuteu e tatau ona i ai ni uiga manino. Afai latou te gauai atu i le susu o latou paʻu ma masani ona faʻaogaufimata mata, o le a seasea pipii le pa'u pe a fai teuteu i le aso e sosoo ai pe vave foi. Ae peitaʻi, afai latou te leʻi faʻaogaina ufimata mata mo sina taimi ma gauai atu i le susu o latou foliga, e le gata o le a tumau pea o latou foliga E mago ma e le faigofie ona faʻapipiʻi foliga, o le matafaioi a le mask i le susu o le paʻu. Aua le manatu faatauvaa i lenei matapulepule laʻititi, e mafai ona aumaia ai faʻalavelave faʻapitoa i foliga, aemaise lava i le tulaga o le lokaina o le susu ma susu le paʻu, o le aafiaga e sili atu ona uiga ese.

ufimata

3. Ufimata matae iai foʻi se aafiaga tele i le lanu o le paʻu, ona o nisi teine ​​e masani ona faʻapipiʻiina, o nisi taimi mo le aso atoa. I le aluga o taimi, o nisi pigments o le a faatofuina i totonu o le paʻu, faʻatasi ma le faʻafitauli o le ultraviolet ray, E faigofie ona atiaʻe ni paʻu, paʻu paʻu, ma isi. ma faʻagesegese le saoasaoa o le matua. I le isi itu, mo i latou e le lava le ofuina o matapulepule, o le a faatelevaveina ai lo latou matutua, o lea o le mask e tatau ona e faʻaaogaina, aua le faʻaleagaina ou foliga ona o le faʻalavelave.


Taimi meli: Nov-21-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: