A e mafaufau i le mumu, o le a le mea e te mafaufau?

Pe o le soona fai o alafau “mumu i luga o le laueleele” o tamaiti aoga tulagalua pe a oo atu i le tulaga e faafiafia ai, po o le “manu manuki” e fai ai “se lima mamafa ma se aso maasiasi” i le taeao? I le tamai tusi mumu, e pei o le "fa'aali tuai", "rustic", "lua e avea ma se teine ​​nu'u" ma isi, "faamatalaga leaga" i luga.matamulitele.

vaitau fou,lanu foue sili ona lelei le pa'u o le pa'u
E tusa ai ma Cierra Sherwin, o se tagata e faia mea teuteu na fesoasoani i le atinaʻeina o le tele o oloa lauiloa o le mumu, o le eseese ma le maua o oloa mumu o se vaega o le mafuaʻaga o lona toe faʻafouina. O le tele o filifiliga e te tuʻuina atu i tagata faʻatau, o le tele o tagata faʻatau e mafai ona e aʻafia.
"O le 2024 o le a vaʻaia ai se paʻu o tekinolosi, faʻafouga ma ituaiga o mumu." “O le tala faasolopito, o le mumu na sau i foliga o le pauta e tasi, ae o lea ua i ai vai, pastes ma isi filifiliga, e pei o le MilkMakeup's Cooling Water Jelly Tint, lea e sau i foliga o se laau e palu pe a luluina,” o lana tala lea. O isi fa'ailoga ua latou fa'alauiloaina le fa'afefiloi o pa'u ma mumu, e pei o le Bloos Rosi Drops, lea e fai mai e tu'uina atu ai i tagata fa'atau se fa'aaafiaga e pei o le sua a'o fa'aofuofu. E o'o lava i fa'ailoga e fa'afefeteina ai le pa'u fa'aleaganu'u o lo'o tauivi :O oloa lanu enaena a le One/Size e sau i ni paolo e tolu i totonu o le apa e tasi, ae o PatrickTa e sau i le pauta ma le pa'i.

XIXI Matagofieo loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga o le elastic essence, lea e le gata ina faʻalelei ma lamolemole teuteuga, ae mafai foʻi ona faʻatumauina foliga ma lanu mo se taimi umi, e tusa lava pe umi se taimi o gaioiga.


Taimi meli: Aukuso-27-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: