E te mana'omia le fa'aaogaina so'o o le suau'u e pulea le tausiga o le pa'u pe a fa'amatu le suau'u i le taumafanafana?

O le tau mafanafana o se vaitau e matele ai le pa'u i le gaosiga o le suauu, o le tele o tagata e ono fesiligia pe o le fa'aaogaina soo o mea tau pa'u e mana'omia e faʻafetaui ai faʻafitauli o le gaosiga o le suauʻu.

O le mafuaʻaga autu o le gaosiga o le suauu i le taumafanafana o le faʻateleina lea o le faʻaogaina o le Sebaceous gland, lea e ono mafua mai i le faʻavaveina o le metabolism o le tino ona o le vevela o le tau, pe mafua mai i le faʻamamaina o le paʻu poʻo le faʻaosofia o le paʻu. pa'u ma oloa le talafeagai.

O le fa'amamāina o le pa'u o se laasaga taua tele i le gaosiga o le suau'u mafanafana, ae o le fa'amama po'o le fa'aogaina o mea fa'amama malosi e mafai ona fa'aleagaina ai le pa fa'anatura o le pa'u ma fa'aosofia ai le gaosiga o le tele o suau'u.O le mea lea, filifili se mea mama mama mama ma faʻamama le paʻu i le faʻalelei.

Pe a fa'aogaina oloa tau pa'u, mo pa'u ga'o, e mafai ona fa'aitiitia le aofa'i ma le tele o le fa'aogaina o mea tau pa'u.O le fa'aaogaina o le tele o oloa e mafai ona fa'ateleina ai le mamafa o le pa'u, e o'o atu ai i le fa'amama tele ma le tele o le suau'u.

I le taumafanafana, e faʻamatuʻu le suauʻu ma e le manaʻomia le faʻaaogaina soo o mea tau paʻu.O le fa'amama talafeagai, pulea o fua ma taimi, filifilia o oloa talafeagai, ma le fetu'una'iga o mea'ai ma masaniga o le olaga, o auala lelei uma ia e taulimaina ai fa'afitauli o le pa'u ga'o.

lotion pulea suauu


Taimi meli: Iul-14-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: