Ta'uta'ua ta'uta'ua i le autumn ma le taumalulu ma pe fa'apefea ona filifili tagata gaosi mamana?

Autumn ma le taumalulu o taimi ia e faʻafefe ai le paʻu i le mago ma le faʻamago, o lea e taua tele ai le filifilia o ni mea teuteu talafeagai mo lenei vaitau. O lenei tusiga o le a faʻafeiloaʻi oe i mea teuteu taʻutaʻua i le tautoulu ma le taumalulu o le 2023, ma faʻasoa pe faʻafefea ona filifili tagata gaosi oloa e fesoasoani ia te oe i le faia o filifiliga atamai faʻatau.

1. Mea teuteu lauiloa i le autumn ma le taumalulu

 

1. Fa'asusu Fa'asusu

O le mea e faʻafefeteina o se mea e manaʻomia mo le tausiga o le paʻu i le autumn ma le taumalulu. Faatasi ai ma i latou, essences o loʻo i ai se aofaiga talafeagai o le susu ma mea faʻafefete e mafai ona fesoasoani i le paʻu e faʻatumu ma lokaina le susu, ma faʻaleleia ai faʻafitauli o le paʻu matutu ma le paʻu.

 

2. Sili ona susukulimi mata

O le kulimi o loʻo i ai mea faʻafefete ma e mafai ona puipuia lelei le mago ma le fufusi i le tautoulu ma le taumalulu. O nisi o kulimi mata o lo'o i ai le hyaluronic acid, mea e maua mai i la'au ma isi mea e aoga ma maua ai le susu ma mea'ai mo le pa'u.

kulimi 

3. Ufiufi Faasusu

I le autumn ma le taumalulu, o ufimata mata o se fesoasoani lelei mo le faʻamamaina. Filifili se ufimata faʻasusu e mafai ona vave faʻatumu le susu i le paʻu ma faʻaleleia le mago ma le faʻafefe i luga o foliga.

 

2. Faʻafefea ona filifili se gaosiga malosi

 

1. Fa'ailoga igoa

Pe a filifilia mea teuteu, o le faʻamaoni o le faʻailoga o se mea taua tele. O tagata gaosi mea teuteu lelei e masani lava ona i ai se igoa lelei ma le lautele o tagata faʻaoga. E mafai ona e a'oa'o e uiga i le ta'uleleia o se tagata gaosi oloa e ala i le siakiina o iloiloga a tagata fa'atau ma fa'ailoga i luga ole laiga.

 

2. Fa'asologa o le gaosiga

O le malamalama i faʻamatalaga faʻamatalaga o le gaosiga o se auala taua foi e filifili ai se gaosiga malosi. O tagata gaosi mea teuteu malolosi e masani lava ona mautu fa'avae gaosiga ma 'au R&D e mafai ona tu'uina atu oloa maualuga. E mafai ona maua fa'amatalaga talafeagai e ala i le upegatafa'ilagi aloaia a le kamupani gaosi oloa, fa'amatalaga tau pisinisi ma pisinisi, ma isi.

 

3. Tulaga lelei ma aoga

O le lelei ma le lelei o oloa o ni fa'ailoga taua mo le fa'amasinoina o le malosi o le gaosiga. E mafai ona e iloiloina le aoga ma le lelei o le oloa e ala i le faʻataʻitaʻiina o faʻataʻitaʻiga poʻo le fesili i isi e uiga i lo latou poto masani i le faʻaaogaina o le oloa. E le gata i lea, o le tilotilo i le oloa's lisi o mea fa'aoga ma tomai su'esu'e fa'asaienisi e mafai fo'i ona fesoasoani ia te oe e te malamalama ai i le gaosiga's R&D gafatia ma le fa'amaoni.

 

4. Auaunaga ma ina ua uma ona faʻatau

O se gaosi oloa malosi e masani lava ona tuʻuina atu auaunaga maualuga ma faʻamaeʻaina le puipuiga pe a maeʻa faʻatau. E mafai ona e gauai atu i faiga faʻavae o auaunaga pe a uma ona faʻatau atu ma auala fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu e le gaosiga, ma malamalama i auala ma uiga faʻatautaia a le gaosiga pe a tulaʻi mai faʻafitauli o oloa.


Taimi meli: Nov-22-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: